14 de set. 2013

Accions unitàries de la campanya #AlertaFeminista #SOSDretalPropiCos


Mostres de suport: #SOSdretalpropicos 

Us animem a expressar el vostre rebuig a la reforma anunciada pel Partit Popular i en defensa del Dret a l'Avortament Lliure i Gratuït dins de la sanitat pública enviant-nos una foto o vídeo amb els lemes #SOSdretalpropicos #Jodecideixo #Jodesobeixo 

més informació clica aquí

AGENDA:


Dimecres 25 de Setembre.

11h. - Concentració i roda de premsa.
Davant el Departament de Salut, al recinte de la Maternitat a Travessera de Les Corts, amb motiu de la reunió de la Comissió Assessora de Salut Sexual i Reproductiva (CASR) del Govern de la Generalitat. La CASR és el màxim òrgan responsable de l’aplicació de llei d’avortament a nivell català i no es reuneix des de la seva creació en 2010. Exigim-li al Govern de la Generalitat que vetlli pels drets sexuals i reproductius de les dones!

20h - Acte Polític: si no podem decidir no podem ser lliures.
Des de la campanya "Independència per canviar-ho tot" s'ha convocat un acte polític el pròxim 25 de setembre a les 20h al Passeig Gaudí, davant de la Sagrada Família, per plantar cara als grups ultra catòlics que un cop al mes es passegen pels carrers de la sagrada família, proclamant "el dret a vida". O més ben dit negant el dret a decidir sobre el seu propi cos a les dones.
més informació clica aquí

Dissabte 28 de Setembre
Concentracions en defensa de l'avortament lliure i gratuït a les Delegacions de Govern (Lleida, Girona, Tarragona, Ses Illes, País Valencià) i seus del PP de tot el territori.

18h Manifestació
davant la Delegació de Govern a Barcelona.